Jeg elsker børn. Elsker at have dem, at arbejde med dem og bare at være sammen med dem. Jeg har selv 4.
Børn er umiddelbare og ukompliserede – de har endnu ikke så mange mønstre og rutiner – og så har de en vidunderlig tro og tillid til verden.

En af mine store interesser er den nye tids børn. Indigobørn, stjernebørn, krystalbørn & regnbuebørn – alle kommet her på jorden for at løfte frekvensen og guide os ind i en verden med fred og kærlighed. Jeg har brugt mange år på at læse, lære og kende disse børn – og derfor ved jeg hvor afgørende det er at møde børnene på energiplan når de har det svært, for at hjælpe dem med at bygge en bro mellem deres indre og det ydre de oplever, så de bedre kan holde ud at være her på jorden.

Du kan læse mere om børnene på bloggen her på siden – måske er du selv Indigo?

Nogle børn kan have det svært. Det kan vise sig på rigtig mange forskellige måder f.eks:

  • Fysiske smerter i form af gentagende ondt i maven eller hovedpine.
  • Svært ved at falde i søvn.
  • Svært ved at fungere med kammerater.
  • Udfarende adfærd.
  • Indelukkethed.
  • Kontakt med den åndelige verden.

Så hvad er en børnesession?

Det kommer helt an på barnet. Børn er så forskellige, og der er så mange grunde til at vælge at lade sit barn komme til en alternativ behandler.

En “typisk” session vil vare omkring 45 min. I den tid vil vi beskæftige os med en eller flere af følgende:

  • Healing
  • Meditation
  • Englekort
  • Spirituel samtale

Oftest er mor eller far med i klinikken.

Vi starter med en kop te eller et glas vand, og går derefter ind og sætter os. Hvis barnet ikke har lyst til at snakke, kan det være at jeg taler lidt med mor eller far mens barnet kigger på krystaller, englekortene eller tegner en mandala. Jeg kan godt heale mens barnet laver noget andet, og det er super vigtigt at alle føler sig trygge i klinikken.

Det kan også være at i lægger jer sammen på briksen, eller at jeg hjælper dig med at heale dit barn. 

Jeg har aldrig haft et barn i klinikken som ikke havde lyst til behandling eller blot en snak, og oftest vil jeg inddrage mor eller far og give jer gode råd og vejledning med hjem, til at fortsætte med energiarbejdet.

En session med healing kan være et vidunderligt energiboost til dit barn. Det kan også være en hjælp til at forene den indre og ydre verden, og en måde at åbne op for den spirituelle kommunikation, hvis dit barn har det svært i sin ydre verden.

En børnesession koster 400 kr. og afholdes i klinikken på Nordmarksvej 29, 4070 Kirke Hyllinge, hvor i kan parkere lige uden for døren.

Du kan booke en session på sms 21810010, eller ved at udfylde kontaktformularen herunder.