Spirituel uddannelse / mentorforløb

Vil du have en spirituel uddannelse som passer lige præcis til dig? Som kun tilgodeser dine behov, og ikke tager hensyn til et helt hold?

Vi starter præcis der hvor du er i din spiritualitet – måske er du helt ny og klar til at åbne op til universet. Måske er du allerede igang med din rejse, men har ikke fundet din hylde helt endnu, og mangler hjælp til at komme videre. Måske har du lyst til blot at tage denne rejse for at finde ud af mere om dig selv, eller måske har du lyst til at leve af din spiritualitet og hjælpe andre mennesker.

Uanset hvad din historie er, så tager vi udgangspunkt i dig – lige nu – dine ressourcer, dine hjælpere og guider, din kontakt til universet – og så bevæger vi os fremad.

Jeg kan ikke give dig noget som du allerede har, men jeg kan hjælpe dig med at åbne op for den skattekiste du har inden i. Lære dig at være i kontakt med universet, og hjælpe dig med at se hvilken vej du skal gå for at skinne dit lys aller stærkest.

Gennem dette forløb får du adgang til alle mine ressourcer, mit netværk, alt mit materiale og al min viden. Jeg tror på at vi skal løfte sammen, være sammen og lære sammen for at leve vores fulde potentiale her på jorden. Og jeg ved at der sker noget ganske magisk når vi står frem i vores lys og har tillid til alt, når vi ikke holder tilbage eller skjuler os.

Her er hvad du har adgang til på din spirituelle uddannelse:

 • 1-1 sessions hver måned
 • Clairvoyance og intuitionstræning
 • Englekort – guidance og undervisning
 • Kontakt til dine guider og hjælpere fra universet
 • Spirituel åbning til universet og hjælp til at modtage
 • Undervisning og guidance I din spirituelle kontakt
 • Healing i den ny energi
 • Chakra energiundervisning
 • Mindfulness i praksis (til dig selv)
 • Mindfulness som behandling (til dine klienter)
 • Meditation i praksis og som redskab
 • Børnesessions – Healing og intuitiv samtale med børn
 • Etik og klinik praksis
 • Øve klienter i klinikken

Vi finder sammen, og i samarbejde med universet ud af i hvilken retning dit forløb skal gå. Vi beskæftiger os kun med de ting som løfter dig, og som får dit lys til at skinne stærkest.

Din spirituelle uddannelse / mentorforløbet, løber fra mdr. til mdr. Du bestemmer selv 100% hvornår og hvor længe du har behov for at lære hos mig. Du er her kun så længe du føler dig inspireret og løftet. Jeg udsteder naturligvis gerne et smukt uddannelsesbevis, hvis du er klar til at arbejde med klienter eller gå videre i en anden retning når vi slutter af.

Jeg vil tilrettelægge dit forløb fra gang til gang, og forsøge at møde dine behov bedst muligt så vi får mest muligt ud af vores sessions. Vi vil være i løbende kontakt mellem sessions hvis der er behov for dette, så du får den guidance og støtte du har brug for.

Pris for den spirituelle uddannelse / mentorforløbet:

1.250 kr. pr. mdr for forløb med 1 session af ca. 2 timers varighed hver måned. Inkluderet i prisen er ubegrænset guidance og support pr. mail & adgang til alt materiale, lokaler mm.

2.500 kr. pr. mdr. for forløb med 2 sessions af ca. 2 timers varighed hver måned. Inkluderet i prisen er ubegrænset guidance og support pr. mail, messenger og telefon, samt adgang til alt materiale, lokaler mm. Dette forløb henvender sig til dig der ønsker at arbejde med klienter inden for en kort fremtid.

Forløbene betales forud hver mdr. og kan afsluttes uden varsel til den 1 i en mdr.

Du kan booke tid til din første session på 21810010.

Jeg glæder mig til at følges med dig.

Add A Comment