Krystalbørnene

Krystalbørnene – Indigoernes børn.

Anden generation af gamle sjæle som er her på jorden, for at hjælpe med at højne frekvensen, og gøre vores verden til et smukkere og bedre sted. Kærlighedsbroen mellem det gamle og det nye.

Krystalbørnene er kærlige idealister som følger deres bevidsthed og ikke bliver forblændet af materialismen. De er lettere i deres omgang med verden end Indigoerne, og bærer ikke den samme tunge vrede med sig. Der er generelt enighed om at de begyndte at komme til jorden omkring årtusindeskiftet og indtil ca. 2012. Nogle mener at der i de første år kom sjæle med en blandet indigo og krystal aura.

Krystalbørnene er allergiske og sensitive overfor lyde, farver, samfundet, egne og andres følelser. De føler sig forbundet med alle mennesker, giver gerne en stor krammer, og har ikke de samme fysiske grænser som deres forgængere. De er ovenud empatiske i sådan en grad at de mærker andres følelser i deres egne kroppe.

Krystalbørnene er et med naturen, og kan begå sig i alle miljøer. De elsker at klatre i træer, hoppe på sten og rode i jorden, og har i det hele taget en god fysik og motorik. Mange krystalbørn vælger at være vegetarer eller veganere pga. deres store kærlighed til dyr. De hader overfyldte steder, med meget støj til trods for at de elsker at synge og danse og høre musik. De er autodidakte kreative og passionerede, men pas på ikke at fylde for meget på dem, da deres sansebearbejdning hurtigt kommer på overarbejde.

Krystalbørnene er ikke lige så draget til elektronik som Indigoerne, og bliver hurtigt rastløse indenfor, hvorfor de trives bedst i naturen hvor de virkelig kan udfolde hele deres væsen.

Krystalbørnene er med deres store klare øjne, som viser os et klart billede af deres smukke kærlige sjæl, her på jorden for at løfte os alle til en højere bevidsthed. De arbejder kollektivt i kærlighed, og er aldrig vigtigere selv end hele gruppen. De er store healere og clairvoyante af natur, og de har ikke brug for sprog på samme måde som andre da de har evnen til at se direkte ind i dit inderste når de ser dig. Dette er også grunden til at deres mødre har følt sig kaldet til at udvikle deres intuition og syn på verden – for at være i stand til at kommunikere med disse særlige børn.

De er fyldt af kærlighed, og når du først er i deres nærvær, har du aldrig lyst til at være andet. De kan mærke om dit hjerte er åbent, og søger dit nærvær hvis det er. De er tilgivende og venlige og vil altid forsøge at forstå og forholde sig til dig, da deres livsformål er for højfrekvent til skyld og skam. De har ikke behov for at please dig, og ved præcis hvorfor de er her – på den største kærlighedsmission for at gøre verden smukkere, bedre og fredsfuld.

Krystalbørnene og diagnoser. Hvor indigoerne med deres højenergiske og hurtige adfærd ofte bliver diagnosticeret med ADHD, er der samlet enighed om at krystalbørnene får autisme diagnoser i det etablerede system.

Ikke dem alle – naturligvis!

Krystalbørnene trives i naturen, og bliver rastløse og rodløse indenfor. De har lille tolerance overfor larm og større forsamlinger, og har et enormt behov for ærlig, kærlig og autentisk kontakt med andre mennesker. Hvis krystalbørnenes behov ikke bliver mødt, vil de trække sig indad, og foretrække deres eget selskab, men det betyder ikke at de ikke ser verden længere, de lever ikke i en lille bobbel – tvært imod – de oplever alt omkring dem men vælger ikke at deltage.

Deres fantastiske evne (og det at de foretrækker) til at kommunikere nonverbalt, betyder ikke at de ikke KAN tale, det ligger blot dybt i deres natur at kommunikere uden sprog.

Krystalbørn er autodidakte, de foretrækker at lære verden selv på deres egen måde, og vil sjældent gå på kompromis for at passe ind i vores gamle systemer. Det er skrevet i deres livsformål at for at ændre verden og højne frekvensen kan de ikke befinde sig i lavere frekvenser og stadig have hjertet med.

Betyder det så at børn med autisme diagnoser ikke har autisme? Nej!

Det må være op til det enkelte menneskes virkelighed at definere hvorledes vi vil se på verden omkring os. Og op til den enkelte mor og far at skabe rammer for at deres børn kan trives og vokse i de omgivelser der er dem givet.

Add A Comment