Mit navn er Rikke Christensen, og udover at være mor til 4 underskønne børn og kone til min dejlige mand Dennis – så er jeg alternativ behandler (det kan jeg godt lide at kalde det), iværksætter til fingerspidserne, særligt sensitivt hjertemenneske og rigtig mange andre vidunderlige ting.

Jeg hjælper kvinder med at nå deres fulde potentiale, med at åbne op til deres spirituelle sider og med at se deres vej her i livet. Ved at løfte hinanden, og arbejde i kærlighed og energi opnår vi sammen en følelse af fuldkommenhed. En indsigt i at alting er som det skal være, og en tillid til at universet viser os vejen. Det er det smukkeste arbejde og jeg er uendeligt taknemmelig for at få lov at gøre verden smukkere på denne måde.

Jeg elsker børn. Elsker at have dem, at arbejde med dem og bare at være sammen med dem. Det er også derfor jeg har været så velsignet at få 4 selv.

At være mor har absolut lært mig mest her i livet!

At blive elsket og at elske tilbage er den største gave – ubetinget kærlighed og forståelse får os alle til at blomstre, til at leve vores fulde potentiale og til at være den forskel vi ønsker at se her i verden.

Det er den filosofi (om du vil) som jeg lever efter.

Næst efter at være mor, så har jeg selvfølgelig også oplevet en masse andet her i livet – b.la. har jeg uddannet mig inden for Mindfulness, Healing og Clairvoyance. Jeg stræber efter at leve et autentisk liv, med masser af kærlighed, tilgivelse, rum og plads til at vokse som menneske. Jeg tror ikke på skyld og bebrejdelse – men på at tage ansvar her i verden og altid kigge indad før vi kigger udad.

Jeg er et meget spirituelt menneske, jeg har rejst på jorden i mange liv og samarbejder lige så meget med min sjælsfamilie i universet, som jeg gør med mennesker på jorden.

Jeg lever mit liv efter mindfulness principper – og mediterer dagligt. Jeg elsker livet – elsker alt hvad det bringer. I mørke stunder har jeg tillid til at endnu en livs lektie er på vej, og i lyse tider sætter jeg pris på alt hvad jeg har, lægger mærke til de små ting og glædes over det som er.

Hvis du har spørgsmål eller vil booke en tid så tøv ikke med at kontakte mig på 21 81 00 10, eller skriv til mig gennem kontaktformularen. 


Du finder mig her

Jeg bor på en skøn bondegård ved Kirke Hyllinge, mellem Roskilde og Holbæk.

Fra foråret 2020 har jeg klinik i den skønneste store yogasal, som ligger i forbindelse med vores hus på bondegården. Her er kig til Isefjorden, marker omkring og fantastisk lys og energi. Det tager knap 25 min. at køre hertil fra Roskilde, og det er kun muligt at komme hertil med bil. 

Husk at nyde turen 🙂