Clairvoyance og spirituel vejledning for kvinder

En clairvoyant spirituel session hos mig er en dejlig, kærlig, lang samtale mellem os, hvor du fortæller mig om dit liv, og jeg fornemmer hvor du holder dig tilbage, og giver gode råd og kærlige spark til at du kan bevæge dig videre i den retning som du ønsker for dig selv.

Jeg er her 100% for at hjælpe dig videre i dit liv!

For jeg tror på at det slet ikke er tilfældigt at du sidder i stolen overfor netop mig. Jeg er ligefrem og ærlig, og forventer at du har booket tid hos mig fordi du er klar til at træde ind i dit lys og være alt hvad du er kommet her til jorden for at være. Min intention er at vi kan mødes på sjælsplan, og få hjælp fra universet til at hæve din frekvens så du kan opleve kærlighed og overflod i dit liv.

Vi kommer altid langt omkring, og i nærværet dukker nye sandheder op – sandheder som du måske godt fornemmede var på vej, eller helt nye muligheder som du slet ikke havde forventet. Energien i vores samtale arbejder både på det spirituelle plan, og healer dig mens vi taler, samtidig med at jeg guider dig videre i dit liv med mine ord.

Hvis du føler dig låst fast, ude af stand til at handle eller fanget i fortidens mønstre, kan det være en god mulighed at få en clairvoyant vinkel på din situation. Ofte leder du efter svaret eller løsningen hvor du tror den findes, men jeg kan i stedet lede dig i en helt ny retning som du ikke havde troet fandtes. Ofte er den nye retning spirituel, og du har blot brug for at jeg hjælper dig med at åbne “døren”. Jeg hjælper med at finde dine skjulte ressourcer, og giver dig kærlige råd i den rigtige retning.

Så du kan leve det liv du drømmer om – for det kan du!

Jeg koncentrerer mig om nutiden, og roder ikke op i din fortid. Jeg tror på at alt kan løses fra hvor vi er nu, hvis vi bevæger os i den rigtige retning. Jeg spår heller ikke om fremtiden, men giver dig muligheder for at bevæge dig ud i den fremtid som du ønsker for dig selv.

Hvis jeg fornemmer at det er nødvendigt, vil jeg også Heale dig eller bruge Mindfulness teknikker.

Jeg elsker at hjælpe kvinder nå deres fulde potentiale, og har især god energi på, og erfaring i at hjælpe med spirituel åbning, en mere alternativ vej og den dybe hjerteenergi. 

Min eneste intention er at hjælpe dig til et bedre liv, og at gøre din verden smukkere og mere indsigtsfuld.

Du kan booke en clairvoyant spirituel session på sms på 21810010 hvis mine ord har rørt noget i dig, og du føler at jeg kan hjælpe dig videre på din vej. Eller sende mig en besked via kontaktformularen herunder. Læs gerne afsnittet “om mig” så du er sikker på at vi er et match, og du er tryg ved at jeg guider dig videre i din vej.

En clairvoyant session tager ca. 75 min. og koster 950,- kr. og afholdes i klinikken ved Kirke Hyllinge.