En Healing session foregår på min briks, hvis du kan ligge, eller i en stol hvis du sidder bedre.

Jeg arbejder ud fra overbevisningen om at alt er energi, og at alt kan heales ved hjælp af energi.

Hvis du har fysiske smerter, forbigående eller kroniske kan healing være gavnligt. Ofte er flere gange nødvendigt hvis du har kroniske smerter.

Hvis du har psykiske smerter kan healing også være løsningen, eller en del af løsningen. Ofte vil jeg mærke efter clairvoyant når jeg healer dig, og sætte tid af til en kort samtale efterfølgende.

Krop og sind hænger sammen – og jeg vil altid se dig som en helhed, når du er her til en session, og komme med gode råd ud fra helheden.

Når jeg healer dig sidder jeg enten på en stol ved dine fødder eller dit hoved, eller jeg bevæger mig rundt om dig, og lægger intuitivt mine hænder på din krop hvis jeg fornemmer at der er behov for det. Hvis du ikke bryder dig om at blive rørt ved, skal du blot fortælle mig det inden jeg går igang med healingen.

For kørestolsbrugere healer jeg dig i dit eget hjem, enten i kørestolen eller liggende i din egen seng. Jeg har god erfaring med healing af kørestolsbrugere. Det koster 200,- kr ekstra hvis jeg skal komme til dit hjem som må være max. 40 km. fra Roskilde.

En healing session tager ca. 45 min. og koster 650,- kr.