Meditation – Lysbad og Healing

Pris DKK 80,00

Denne meditation er kanaliseret, med intentionen om at DU også blot ved at trække vejret dybt kan komme i kontakt med universet, dine guider og med healingsenergien.

Lysbad og Healing tager 22 minutter, og har en lækker baggrundsmusik som du kan lytte til mens du bliver healet.

Meditationen guider dig ned i kroppen, og bringer universet helt tæt på. Den giver dig mulighed for at finde vej til det sted mellem verdener hvor vi er forbundet med alt, og hvor du kan kommunikere med guider, hjælpere og universet. Den hjælper dig på din spirituelle vej, med at åbne op og skinne dit lys stærkest. Den guider dig til at modtage healing fra universet, så du selv kan heale din menneskekrop og højne din frekvens i lysarbejdet.

Meditationen er tiltænkt voksne – det er til dig som er igang eller som står på trinnet, på vej til den spirituelle åbning. Til dig som føler et tomrum inden i, til dig som er interesseret i den alternative verden, for dig som syntes at intuition og clairvoyance er megaspændende og til dig som mangler hjælp til at skabe kontakt til dine guider. Denne meditation er en hjælp til din spirituelle ÅBNING, den guider altså din krop og dit sind til at åbne sig til universet således at der kan opstå kommunikation. Meditationen slutter af med at lukke ned igen, så derfor skal du altid høre slutningen med, hvis du falder i søvn, så hør slutningen når du vågner igen.

Meditationen kan bruges til børn fra 14 år som allerede er igang med deres spirituelle arbejde, og som er i stand til at fokusere og koncentrere sig. Husk på at denne meditation ÅBNER op til universet, så kontakt mig gerne hvis har du et barn hvor du er i tvivl om dette er det rigtige.

Er du ikke i stand til at kommunikere første gang du hører meditationen, så hav tålmodighed med dit sind. Du skal lige lære det – forestil dig intuitionen er en muskel som skal trænes. Næste gang du tænder meditationen så gør det med intentionen om at modtage lige præcis det som du har brug for fra universet. Det skal nok lykkes dig.

Du kan downloade filen 10 gange når du har købt den, så husk at gemme den på din telefon, tablet eller computer. Meditationen er til privat brug, og jeg vil sætte umådelig stor pris på at du ikke spiller den for et hold, en klasse eller lign. Hvis du har lyst til at facilitere meditationen til en større gruppe, så kontakt mig gerne først.

Hvis du har brug for mere hjælp, eller har spørgsmål – så book en session hos mig i klinikken på sms 21810010.

OG til allersidst – så vil jeg ELSKE hvis du vil skrive nogle ord tilbage til mig (gerne på min fb side, men også på sms eller mail) om dine oplevelser med meditationen.

I kærlighed – Rikke Christensen

Sociale medier