Meditationer for børn e-bog

Pris DKK 89,00

Guidede børnemeditationer fra Rikke Christensen.

Meditationer for børn e-bog i pdf format.

12 skønne guidede børnemeditationer som du kan læse op for børn og unge. Meditationerne er skrevet og produceret af Rikke Christensen, og kan også købes som mp3 lydfiler, eller apps under navnet “meditationer for børn” i appstore..

Meditationerne er skrevet så du nemt kan læse dem op for dit barn – så i sammen kan opleve denne magiske stund. Så du kan sige ordene, der giver dit barn selvtillid, healing og indre fred.
Læs den ved puttetid, eller tag en pause midt på dagen.
Læs den med kærlighed, fordi du har lyst til at give dit barn denne gave.

Flere af meditationerne tager udgangspunkt i de gamle mindfulness praksisser, de er inspireret af buddhismen, men er ikke religiøse i noget omfang.
Meditationerne er alle skrevet af Rikke Christensen.
Børn kan i perioder have svært ved at falde i søvn, eller kan have brug for i løbet af dagen at falde lidt til ro. Meditationerne er skrevet med dette formål – at følge børnene kærligt og nænsomt ind i søvnen, at give en god og rolig start på dagen, eller hjælpe med at finde ind til sjælens kerne i løbet af dagen.
Meditationerne kan læses op for børn og unge i alle aldre, der er 5 meditationer for de mindste børn fra 4 år, men alle aldersgrupper kan have glæde af meditationerne – også voksne. Alle børn er forskellige, nogle er meget gode til at koncentrere sig og andre har svært ved at finde ro. Det er op til oplæseren at vælge og oplæse meditationerne så de passer til aldersgruppen.
Bogen indeholder en guide til oplæseren.

Hvis du er i tvivl om meditation er noget for dig og dit barn, så læs artiklen “5 grunde til at du gerne vil lære dit barn at meditere” – du finder den her:

Sociale medier