Menstruations trusser hipsters

Pris DKK 139,00

Ryd

Menstruationstrusser

Lækre bløde menstruationstrusser i bomuld, til en menstruation helt uden pletter!

Menstruationstrusserne er sorte.

Fordele ved menstruationstrusser

  • Du kommer aldrig til at bløde igennem igen – heller ikke om natten!
  • Trusserne kan holde 1-3 tamponers væske, afhængig af om du står, sidder eller ligger, og hvordan væsken så fordeler sig i det absorberende lag.
  • Menstruations trusser holder i årevis, og du sparer derfor miljøet for engangsprodukter som bind og tamponer.
  • Du kan bruge trusserne i yderperioderne af din menstruation, som almindelige trusser men med den ekstra sikkerhed.
  • Din teenagedatter kommer til at ELSKE de her!! Den blideste start på et liv med menstruation.
  • Trusserne modvirker lugtgener fra din menstruation, et klart skridt op hvis du er vant til at bruge bind.
  • Trusserne er behagelige og fleksible at have på, de vokser ikke når de bliver våde og klistrer til huden som et fyldt bind kan komme til.

Flow

Trusserne kan holde 1-3 tamponers væske, og kan bruges som almindelige trusser på de dage og nætter hvor du ikke bløder meget, og sammen med Organicup, tampon eller bind på de dage og nætter hvor du bløder meget.

Menstruationstrusserne består af 3 lag i det sikre område:

Lag 1 – blødt antibakterielt og antilugt lag

Lag 2 – absorberende lag

Lag 3 – vandtæt lag

Pasform

Denne model er en hipsters model, med form som en helt almindelig trusse, men med det ekstra vandtætte og absorberende lag som sikrer at du ikke bløder igennem. Den er god til de dage hvor du ikke bløder meget, eller sammen med Organicup, tampon eller bind.

Trusserne sidder godt, holder tæt og kan ikke ses gennem tøjet. Du kan altså have dine ynglingsjeans på, selvom du har menstruation og helt uden at bløde igennem!

Trusserne er små i størrelserne, og sidder til i lårene for at holde væsken inde i trussen. Det kan anbefales at gå en størrelse op for en løsere trusse eller hvis du ligger mellem 2 størrelser.

Se størrelsesvejledningen her:

Teenage piger

Menstruationstrusserne er fantastiske til teenagepiger, fordi de giver den ekstra sikkerhed som er rigtig rar at have i skolen. Mange piger har udfordringer med at få skiftet bind på skolen, da toiletterne enten er beskidte og uhygiejniske, ikke har hygiejneposer til brugte bind, eller simpelthen er optaget i pauserne. Ikke alle piger er komfortable med at dele information om menstruation, og derfor kan det være noget af et smuglerarbejde at få bindet med på toiletbesøg, når det er tid til at skifte.

Menstruationstrusserne kan bruges uden andre hygiejneprodukter hvis du ikke bløder meget, og hvis dit flow er lidt større kan du have et bind på, og lade trussen tage det som kommer ved siden af, hvis du ikke har mulighed for at skifte. Eller blot tage bind på i trussen om morgenen, og smide det ud når det er fyldt, for at lade trussen tage resten af blodet, indtil du kommer hjem.

Vaskevejledning

Trusserne skylles eller lægges i en spand med koldt vand, når de er brugt og vaskes derefter med mørke farver i vaskemaskinen.

Materiale

95% bomuld, 5% spandex. Det vandtætte lag er en polymer (PU).

Yderligere information

Trusse størrelse

, , , , , , ,

Sociale medier