Tilbud

Organicup

Pris DKK 179,00 DKK 139,00

Ryd

OrganiCup menstruations kop, til en lettere, sundere og mere naturlig menstruation.

OrganiCup er lavet af 100% medicinsk silicone, så den ikke påvirker din krops naturlige miljø. Koppen samler blodet op, indtil du tømmer den. OrganiCup er allergivenlig, og du undgår udtørring og irritation, samtidig med at PH-balancen holdes intakt.

Når du indsætter OrganiCup korrekt, danner den et lille vakuum og der er ingen risiko for utætheder. Du kan derfor bekymringsfrit dyrke sport eller gå i svømmehallen som du plejer. Når koppen er indsat korrekt vil du ikke engang mærke at den er der, og den kan sidde i op til 12 timer, eller efter behov afhængig af dit menstruations flow.

Organicup kan genbruges i årevis, hvilket betyder at du sparer miljøet for en stor mængde affald.

I de dage hvor du bløder meget, kan med fordel supplere med menstruationstrusserne, for 100% sikkerhed.

OrganiCup fås i 3 størrelser:

  • Størrelse A, for kvinder der ikke har født vaginalt.
  • Størrelse B, for kvinder der har født vaginalt.
  • Størrelse Mini, for teenagepiger og dem der har brug for en mindre størrelse.

Brugsanvisning:

Inden du tager OrganiCup i brug, skal den decinficeres i 3-5 minutter i kogende vand. Dette gentages efter hver menstruationsperiode.

  • Fold og indsæt. Koppen skal foldes inden du indsætter den, se billeder for foldeteknikker. Indfør koppen så langt op som muligt, og lad koppen udfolde sig og danne vacuum. Tjek videoer og billeder for inden du indsætter koppen første gang.
  • Mærk bunden af koppen når den er indsat. Hvis den føles rund og glat sidder den rigtigt, hvis du mærker buler så tag forsigtigt fat om koppens bund og roter fra side til side med fingrene så den kan folde sig ud.
  • Koppen kan sidde i op til 12 timer afhængig af dit flow.
  • For at fjerne OrganiCup skal du tage fat om stilken og trække forsigtigt, indtil du kan tage fat om bunden med dine fingre. Derefter klemmes bunden ud, for at frigøre vakuumet og du kan tage din OrganiCup ud og tømme den i toilettet. Rengør den med en rengøringsserviet, toiletpapir eller vand inden du indsætter den igen.

Hvis du ikke har brugt menstruationskop før, kan det tage lidt tid at blive komfortabel med. Giv dig selv 2-3 cyklusser før du afgør om koppen er for dig.

Yderligere information

Størrelse Organicup

A, B, Mini

Sociale medier